Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αλλάζει εντελώς επίπεδο

Σε περίπου οκτώ ημέρες από σήμερα διεξάγεται η μεγάλη αναμέτρηση της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Άρσεναλ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι Πειραιώτες περνούν με αρκετά αποτελέσματα, τη στιγμή που οι Άγγλοι θέλουν μόνο νίκη με δύο γκολ διαφορά ή νίκη με 3-4, 4-5 κ.ο.κ.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να στηριχτεί στην εμπειρία μερικών παικτών για να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο και ένας από αυτούς είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ των μόνιμων πρωταθλητών Ελλάδας και αφού έπαιξε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δείχνει ότι αρχίζει να αποκτά ρυθμό.
Και ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από τον καλό Τσόρι, ο οποίος, όπως έχει δείξει στο παρελθόν, παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και την οδηγεί στην επιτυχία. Ακόμα και στην επόμενη φάση, όπως έγινε με την Άντερλεχτ πριν από μερικά χρόνια.
Πάρα πολύ σημαντικός ο Τσόρι για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς ο παικταράς έχει τη δυνατότητα να αλλάζει επίπεδο τον Θρύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: