Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Βαρντά»

Για το πρόσωπο του Αμρ Βαρντά φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός. Όπως γράφει η ιστοσελίδα kingfut.com και παρουσιάζει το ρεπορτάζ της ως αποκλειστικό, μαζί με τον Ολυμπιακό, για τον μέσο του Παναιτωλικού ενδιαφέρονται τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο ΠΑΟ.
«Οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας παρακολουθούν τον Αιγύπτιο διεθνή μέσο του Παναιτωλικού, Αμρ Βαρντά, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει το kingfut.com», γράφει το ρεπορτάζ και συνεχίζει. «Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ έχουν στο ραντάρ τους τον Αμρ Βαρντά, μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων του Αιγύπτιου διεθνή. Πηγές του Kingfut επιβεβαιώνουν πως στην πραγματικότητα υπήρξαν επαφές με τις ομάδες, τον Βαρντάν και τον μάνατζέρ του, σε μια προσπάθεια να πάρει μεταγραφή κατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο».
Συνεχίζοντας το δημοσίευμα, γράφει. «Εάν η πιθανότητα μεταγραφής του τον Ιανουάριο μειωθεί, ο Βαρντά ενδέχεται να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι. Ο 22χρονος έχει συγκεντρώσει επάνω του τα φλας της δημοσιότητας, ειδικά μετά την καταπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ του Μπερμπάτοφ, με τον ΠΑΟΚ να πιστεύεται πως ενέτεινε τις προσπάθειές του για να αποκτήσει τον Αιγύπτιο. Ο Αμρ Βαρντά πήγε στον Παναιτωλικό αυτό το καλοκαίρι, ερχόμενος από την Αίγυπτο και την Αλ Αχλί του Καΐρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: