Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Για να μπορεί ένας σύλλογος να παρουσιάζει επιτυχίες και να είναι παντού πρώτος, πρέπει να είναι και οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα. Αυτό ακριβώς κάνει και ο Ολυμπιακός! Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα γιατί έχει καταφέρει να είναι οργανωμένος παντού και να μην αφήνει τίποτα στην τύχη του. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βρίσκεται παντού πρώτος ακόμη και σε επίπεδο ακαδημίας.
Έχει καταφέρει να δημιουργήσει την καλύτερη ακαδημία της χώρας, όπως ακριβώς αρμόζει στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας! Αυτό όμως μόνο τυχαία δεν έχει συμβεί. Οι «ερυθρόλευκοι» και σε επίπεδο ακαδημίας έχουν καταφέρει να συνεργάζονται με τους κορυφαίους και συνεχώς να βελτιώνονται.
Κάθε χρόνο από την ακαδημία του Θρύλου βγαίνουν ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, αλλά και ικανοί για να συνεχίσουν επαγγελματικά την καριέρα τους σε άλλους συλλόγους. Χαρακτηριστικό είναι ότι και φέτος στο Champions League αγωνίστηκε ο Πραξιτέλης Βούρος, ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από το δίκτυο των σχολών και συγκεκριμένα από τη Μυτιλήνη και από την ακαδημία των Πειραιωτών!
Παράλληλα, οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού μπορούν να δουλεύουν καθημερινά στις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας, οι οποίες βελτιώνονται συνεχώς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Η απόδειξη ότι πρόκειται για τις κορυφαίες εγκαταστάσεις, είναι η άποψη των ακαδημιών που επισκέπτονται το Ρέντη απ' όλη την Ελλάδα, με μικρούς και μεγάλους να μένουν με ανοικτό το στόμα για τα όσα αντικρύζουν! Και οι «ερυθρόλευκοι» ακολουθούν πιστά το πλάνο του προέδρου της Θρύλος Α.Ε. Γιώργου Παύλου, το οποίο έχει δημιουργήσει ο ίδιος με τους υπόλοιπους συνεργάτες του στην ακαδημία της ομάδας του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: