Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Υπάρχουν ντοκουμέντα για Βλαχοδήμο

Ο Ολυμπιακός άφησε το περασμένο καλοκαίρι ελέυθερο τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, όμως, είχε προλάβει να «δέσει» με ρήτρα τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, η οποία προβλέπει να καταβληθούν στον Θρύλο 300.000 ευρώ, σε περίπτωση που ο παίκτης πάρει μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα.
Με τη μετακίνηση του «Βλάχο» στον Παναθηναϊκό, οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν το θέμα στα άκρα και να φτάσουν μέχρι το CAS, προκειμένου να δικαιωθούν και σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» έχουν στα υπέρ τους δύο σοβαρά στοιχεία.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να αποδείξει πως πλήρωσε 450.000 ευρώ στην Skoda Ξάνθη για την απόκτηση του παίκτη, με τους Ακρίτες να διατηρούν το ποσοστό μεταπώλησης 20%.
Έτσι, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν ελεύθερο τον παίκτη πριν το καλοκαίρι του 2016, οι Ξανθιώτες μπορούν να στραφούν εναντίον του Θρύλου για διαφυγόντα κέρδη, αφού η συμφωνία των δύο ομάδων είχε ισχύ μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.
Με λίγα λόγια, οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν «δεμένο» το θέμα του Βλαχοδήμου και με τα στοιχεία που θα παρουσιάσουν οι εκπρόσωποί του αναμένεται να κερδίσει την υπόθεση και να αποζημιωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: