Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Επέστρεψε δριμύτερος ο Λοτζέσκι

O Mατ Λοτζέσκι μπορεί να έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο ολόκληρους μήνες, όμως, με την επιστροφή του στα παιχνίδια του Ολυμπιακού έδειξε ιδιαίτερα «καυτός», προσφέροντας λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και μάλιστα με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας.
Ο Αμερικανοβέλγος φόργουορντ του Θρύλου είχε πολύ καλή απόδοση στο διάστημα που αγωνίστηκε στη Μαδρίτη, ενώ κόντρα στον Αρκαδικό ήταν κυριολεκτικά... on fire, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 4/4 δίποντα, 5/5 τρίποντα σε μόλις 13 λεπτά συμμετοχής και 30 βαθμούς στο ranking.
Όπως είναι φυσικό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει λόγο να κρύψει την ικανοποιήσή του που ένα «όπλο» σαν τον Λοτζέσκι γύρισε από τον τραυματισμό του υγιής και σε τρομερή κατάσταση και μάλιστα στην πιο κατάλληλη περίοδο, καθώς ο Θρύλος έδειχνε να τα βρίσκει... σκούρα επιθετικά στα ματς της Euroleague.
Με τον «μπόμπερ» Λοτζέσκι να... πυροβολεί, σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι τόσο προβλέψιμοι και τα σουτ του 30χρονου φόργουορντ θα αποτελούν «πονοκέφαλο» για τους αντίπαλους προπονητές, με πρώτο τον Ρίμας Κουρτινάιτις της Χίμκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: