Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Στόχος η ισοφάριση του ρεκόρ Βαλβέρδε!

Ο Ολυμπιακός εφόσον υποτάξει στο Καραϊσκάκη κατά σειρά τους ΠΑΟ, Πανθρακικό και Καλλονή θα ολοκληρώσει μόνο με νίκες τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στη Super League. Επίδοση, όπου έχει ξανακάνει με τον Βάσκο τεχνικό στην άκρη του πάγκου του τη σεζόν 2010-11.
Όλα τα ρεκόρ, που έχει μπροστά του, δείχνει αποφασισμένος να καταρρίψει ο φετινός Ολυμπιακός στη Super League! Μετά την μαθηματική εξασφάλιση του πιο γρήγορου πρωταθλήματος στην ιστορία του, χάρη στο επιβλητικό 3-0 επί της Βέροιας, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα, πανηγύρισαν την 12η διαδοχική τους νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις τους στη φετινή Super League. Με την απαραίτητη υποσημείωση ότι αγνοούν την «γκέλα» στον Ναό σε ματς πρωταθλήματος από τις 6 Δεκεμβρίου του 2014 και συγκεκριμένα το 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Έκτοτε, όλες οι ομάδες, που επισκέπτονται την πύρινη έδρα του Θρύλου, προσκυνούν τον Αυτοκράτορα στο Φάληρο!
Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα έχου μία ακόμη τεράστια πρόκληση μπορστά τλους (σ.σ. πέραν από την ιερή υποχρέωση για κατάκτηση του νταμπλ). Αυτή, που δεν είναι άλλη να ολοκληρώσουν με το απόλυτο βαθμών τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στη Super League!
Αυτό, θα συμβεί, εφόσον νικήσουν κατά σειρά στο Φάληρο τον αιώνιο …πελάτη ΠΑΟ και τους ήδη υποβιβασμένους Πανθρακικό και Καλλονή!
Κάτι το οποίο εφόσον συμβεί, θα αποτελέσει ισοφάριση της επίδσοης του Ολυμπαικού της περιόδου 2010-11. Εκείνη τη σεζόν, ο Θρύλος με τον Ερνέστο Βαλβέρδ στην άκρη του Πα΄γκου του και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην πρώτη του σεζόν στον προεδρικό θώκο, είχαν πανηγυρίσει 15 νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος στον Ναό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: