Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

«Το αφιερώνω στον πρόεδρο»

Στιγμές χαράς και ικανοποίησης από όλους στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Βέροιας και να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας για 43η φορά στην ιστορία της. Οι Πειραιώτες γράφουν ιστορία και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο, είναι σίγουρο πως θα ξεπεραστούν πολλές επιδόσεις.
Ο Μάρκο Σίλβα ανάρτησε μήνυμα, μάλιστα, στο fb, στο οποίο αφιερώνει τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε η ομάδα, στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα.
«Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω, είναι ότι είμαι πολύ περήφανος και ικανοποιημένος που κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Θέλω να το αφιερώσω στους παίκτες μας που δούλεψαν γι' αυτό. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη δουλειά τους και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Επίσης θέλω να το αφιερώσω στους συνεργάτες μου και σε όσους δουλεύουν στον Ολυμπιακό. Είναι άνθρωποι που δουλεύουν πολύ, παρότι δεν φαίνονται. Τέλος θέλω να αφιερώσω τον τίτλο στον Πρόεδρο και τη διοίκηση γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, πάντα είναι εδώ και μας προσφέρει οτιδήποτε χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να δουλέψουμε. Συγχαρητήρια και σε εκείνον.
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη για σας.
Είμαι περήφανος #43», ήταν το μήνυμά του.
Από εκεί και πέρα, γίνεται «χαμός» στην πατρίδα του Μάρκο Σίλβα, την Πορτογαλία, καθώς ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας maisfutebol.iol.pt, που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό «υπερηχητικό πρωταθλητή», παίρνοντας αφορμή βέβαια από την πιο γρήγορη εξασφάλιση του τίτλου που έχει γίνει ποτέ.
Παράλληλα, ο Μάρκο Σίλβα είναι ο όγδοος Πορτογάλος που έχει πάρει πρωτάθλημα μακριά από τη χώρα του, καθώς έχουν προηγηθεί οι Μουρίνιο (Ρεάλ Μ., Μουρίνιο, Ίντερ), Ζόρζε (Παρί), Βίλας Μπόας (Ζενίτ), Σόουζα (Βασιλεία), Κόστα (Κλούι), Ζαρντίμ (Ολυμπιακός) και Περέιρα (Ολυμπιακός).

Δεν υπάρχουν σχόλια: