Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Τώρα μας έχει ανάγκη η ομάδα

Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Το έχουν πει, αρκετές φορές,  τόσο οι Αγγελόπουλοι, όσο και χθες ο Γιώργος ο Πρίντεζης. Αντίθετα, αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός, να έχει τρεις τελικούς (και δύο κατακτήσεις)  τα τέσσερα τελευταία χρόνια και  πέντε final 4 στις επτά τελευταίες διοργανώσεις, δεν είναι ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση, αν αναλογιστούμε το μπάτζετ του Ολυμπιακού, σε σύγκριση με τους αντιπάλους του. Μόνο που αυτή την εξαίρεση την κάνει ΠΑΝΤΑ ο Ολυμπιακός.
Όλα αυτά τα χρόνια, ο Ολυμπιακός μας έκανε περήφανους με την ευρωπαϊκή του πορεία. Τώρα, ήρθε η σειρά μας να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας. Η ευκαιρία μας δίνεται την επόμενη Παρασκευή, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα είναι το τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Θρύλου (εκτός αν ότι μας στέρησε η τύχη φέτος, μας το δώσει μαζεμένο την τελευταία αγωνιστική, αλλά με τέτοιο… μάτιασμα που έχουμε φέτος, καλό θα είναι να μην περιμένουμε σε θαύματα). Σε αυτό το τελευταίο (μάλλον) φετινό ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, το ΣΕΦ πρέπει να είναι ΤΙΓΚΑ! 15 χιλιάδες κόσμος μέσα και άλλοι τόσοι απέξω, όπως ακριβώς γινόταν, αν παιζόταν η πρόκριση. Χειροκρότημα σε ΚΑΘΕ φάση του αγώνα. Αποθέωση στο φινάλε, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Αυτή η ομάδα το αξίζει, αυτή η ομάδα ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ!
Και μην ξεχνάμε. Η αποθέωση των «ερυθρόλευκων» θα είναι ότι χρειάζεται η ομάδα αυτή τη στιγμή. Γιατί… η σεζόν δεν τελειώνει εδώ. Έχουμε τους τελικούς του πρωταθλήματος. Και εκεί θα βρούμε απέναντι μας, την ομάδα της π…αγαποντιάς. Και όπως γνωρίζουμε όλοι μας, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να γλεντάς τον παλιοπ…αγαπόντη.
Όλοι στο ΣΕΦ την Παρασκευή. Για το τώρα, το πριν, το μετά και το πάντα. Για τα καλύτερα που… έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: