Σάββατο 30 Απριλίου 2016

«Αναλαμβάνει πόστο στον Ολυμπιακό»

O Φρανσουά Μοντέστο αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα ανακοινώνοντας πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της φετινής σεζόν και πως είναι πολύ πιθανό να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν στην Γαλλία.
Ο Κορσικανός πρώην άσος του Θρύλου και νυν της Μπαστιά δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καέν πως είχε ενημερώσει τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας και το προπονητικό τιμ για την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Γαλλικά δημοσιεύματα πάντως προχωρούν το θέμα ένα βήμα παραπάνω και υπογραμμίζουν πως ο 38χρονος πλέον Μοντέστο είναι πιθανό να αναλάβει πόστο στους «ερυθρόλευκους», με τον ίδιο τον Κορσικανό να επιβεβαιώνει πως έχει επαφές για το μέλλον του με τον Θρύλο, λέγοντας:
«Μεταξύ των πρώην ομάδων μου, μου τηλεφώνησαν από τον Ολυμπιακό, το Σάββατο το βράδυ. Θα δούμε, θα συζητήσουμε. Ήδη, μου μετέφεραν ότι θα τους έκανε ευτυχισμένους να επανέλθω με την εμπειρία που έχω, αλλά εξακολουθώ να μην γνωρίζω από ποια θέση να ξεκινήσω μια νέα καριέρα».
Η ιστοσελίδα «Foot365» σε δημοσίευμά τς επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες, υπογραμμίζει πως το μέλλον του Φρανσουά Μοντέστο θα είναι στην Ελλάδα, καθώς έχει πολύ στενή σχέση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: