Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Yπέρβαση για Βελόσο στον Θρύλο

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού άπαντες θα μπουν από Δευτέρα (02/05) στην τελική ευθεία για την προετοιμασία ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο την ΑΕΚ, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα σχέδιά του για το μεγάλο ματς.
Εδώ και μερικές εβδομάδες, όμως, ο Πορτογάλος προπονητής έχει ξεκινήσει να περνάει από... κόσκινο αρκετές περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του Θρύλου ενόψει της νέας σεζόν, με τον συμπατριώτη του, Μιγέλ Βελόσο να έχει περίοπτη θέση στη λίστα του.
Ο 30χρονος μέσος μπορεί να αγωνιστεί και ως 6άρι και ως 8άρι, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωσή του, ενώ στα υπέρ του είναι και ότι μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες, αφού το συμβόλαιό του με τη Ντινάμο Κιέβου λήγει, οπότε δεν χρειάζεται να δαπανηθούν χρήματα για την αγορά του.
Αν και ακόμα είναι νωρίς για τα μεταγραφικά, με τις όποιες συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Μάρκο Σίλβα να γίνονται μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, το μόνο σίγουρο είναι πως για τον Μιγέλ Βελόσο ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός βάζει το χέρι του στη... φωτιά και θα έκανε την υπέρβαση για να τον φέρει στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: