Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Φορτούνης, ο νέος αρχηγός

Μετά τη λαχτάρα με τον Αλαν, που έληξε ευτυχώς με το παιδί να τη σκαπουλάρει, ήρθαν και άλλα ευχάριστα μαντάτα για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης είναι με το στιλό στο χέρι για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές. Αν δεν το έχει ήδη κάνει. Ενα συμβόλαιο που δεν θα τον δένει μόνο με τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, αλλά και θα του δίνει τον αέρα του επόμενου αγωνιστικού ηγέτη του Θρύλου. Η πορεία του Φορτούνη είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους έλεγαν διάφορα για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο Ολυμπιακός στους Ελληνες παίκτες.
Ο Κώστας διάλεξε το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, ήξερε ότι στο Ρέντη θα είχε τη δυσκολότερη δυνατή αποστολή, κι όμως τόλμησε και βούτηξε στα βαθιά. Κι όχι μόνο επέπλευσε, αλλά μετατράπηκε και στον σημαντικότερο παίκτη του Ολυμπιακού, πρωταγωνιστώντας στα περισσότερα από τα γκολ των πρωταθλητών. Και πάντα με το βλέμμα χαμηλά και συμπεριφορά σωστή απέναντι στις αποφάσεις του προπονητή του. Δίκαιες και άδικες. Είναι άλλος ο Φορτούνης που ξεκίναγε πέρυσι την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και είναι άλλο ο φετινός. Φέτος η χρονιά που θα ξεκινήσει θα φέρει τον Κώστα πολύ ψηλά στην ιεραρχία του ρόστερ της ομάδας. Ξεκινά μια χρονιά που αν κυλήσει όπως αναμένεται με βάση την εικόνα του στο πρωτάθλημα που τελείωσε, μπορεί να χρίσει τον Φορτούνη απόλυτο ηγέτη και αρχηγό του Ολυμπιακού.
Αυτά είναι, λοιπόν, τα πολύ ευχάριστα. Ο Κωστής έχει πια νέο συμβόλαιο και πρέπει να έχει και τον πρώτο λόγο για τη συγκεκριμένη θέση που αγωνίζεται ενόψει της νέας σεζόν. Ειδικά αν για τη θέση αυτή ακούμε και διαβάζουμε διάφορα περίεργα για ποδοσφαιριστές που έχουν βγάλει χρονιά με λιγότερα από δέκα παιχνίδια στην πρώτη ομάδα. Να ξέρουμε τι λέμε… Οταν κάποιος ξεχωρίζει ως βασικός στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν πρέπει να «απειλείται» από παίκτες που τελείωσαν τη χρονιά σε Β’ ομάδες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: