Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ο Γούτας είναι και πάλι εδώ!

Μπορεί πολλοί να τον έχουν ξεχάσει, αλλά ο Δημήτρης Γούτας είναι και πάλι εδώ. Για την ακρίβεια, βρίσκεται στο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας, όπου με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, παίρνει μέρος στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Ο 22χρονος στόπερ τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής στην Αυστρία και αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Δείχνει πολύ μεγάλη διάθεση και όρεξη στις προπονήσεις και πως φέτος μπορεί να είναι η χρονιά του.
Άλλωστε, μη ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο που απέκτησε πέρσι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός και πάνω στον οποίο μπορεί να στηρίξει πολλά. Όχι μόνο φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Ο ίδιος είναι και δείχνει έτοιμος και αποφασισμένος να παλέψει και να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του Θρύλου και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι και πάλι δυνατός, είναι και πάλι υγιής, έχοντας ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε την περσινή σεζόν και τον άφησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Και με σκληρή δουλειά, προσπάθεια και επιμονή, προσπαθεί να δείξει σε όλους πως αξίζει να βρίσκεται στον πρωταθλητή Ελλάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: