Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Φουλάρει για Γκουάιτα και Ντε λα Μπέγια

Βάζει μπροστά ο Ολυμπιακός για τις μεταγραφές και δύο περιπτώσεις έχουν πάρει ήδη προβάδισμα σε σχέση με τις υπόλοιπες.
Ο Βιθέντε Γκουάιτα για τερματοφύλακας και ο Ντε λα Μπέγια για αριστερός μπακ.
Ο Βίκτορ με το που πήγε στην Αυστρία συζήτησε με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων», που ρίχνουν το βάρος αρχικά στην απόκτηση τερματοφύλακα και αριστερού μπακ (ίσως έρχονται άμεσα οι εξελίξεις με Μαζουακού).
Ο Βιθέντε Γκουάιτα, είναι 29 ετών και έπαιζε στην Χετάφε. Η ομάδα του υποβιβάστηκε και τον παραχωρεί, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές και η περίπτωσή του πάει καλά. Ήδη έχουν απορριφθεί οι περιπτώσεις Τιτόν και Σεφτσένκο που επίσης ήταν στο φάκελο με τους τερματοφύλακες.
Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε, είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν προχώρησαν την περίπτωση Έλληνα τερματοφύλακα, όπως είχε ακουστεί αρχικά για τον Διούδη. Ο Βίκτορ θέλει έναν τερματοφύλακα έμπειρο, με παραστάσεις, να μπορεί να παίξει στα ίσα με τον Καπίνο. Να υπάρχουν δύο αξιόπιστες λύσεις και ο Βίκτορ να αποφασίζει…
Από εκεί και πέρα, ο Ντε λα Μπέγια ήταν η πρώτη λύση για την αριστερή πλευρά. Επαφές υπήρχαν εδώ και ημέρες, προχωρημένες μάλιστα. Το τελευταίο διήμερο «πάγωσε» κάπως η περίπτωσή του, αλλά φαίνεται πως είναι θέμα ωρών η απόκτησή του.
Ξεκαθαρίζουμε κάτι. Ο Ολυμπιακός και στόπερ ψάχνει. Θέλει, όμως, παίκτη που να κάνει διαφορά. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν στον πρώτο προκριματικό γύρο θα πάει με το υπάρχον ρόστερ και τις προσθήκες Γκουάιτα και Ντε λα Μπέγια. Σημαντικές προσθήκες αναμφισβήτητα.
Τώρα, ό,τι άλλο προκύψει, εννοείται πως θα καλύπτεται… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: