Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Παίρνει Αρσενόπουλο, έκλεισε και Μιχαήλ

Έχοντας ως μπροστάρη τον Νίκο Κεραμεύς, οι «ερυθρόλευκοι» σκανάρουν όλοι την Ελλάδα για να πλαισιώσουν τις μικρές ηλικίες του συλλόγου, με σκοπό στα επόμενα χρόνια να προβιβαστούν παίκτες στην πρώτη ομάδα.
H αρχή έγινε με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος εντυπωσίασε την χρονιά που μας πέρασε στην παιδική ομάδα του Θρύλου.Επόμενη κίνηση; Αυτή του Νίκου Αρσενόπουλου, ενός εκ των κορυφαίων 16άρηδων στην Ευρώπη, που από τη νέα σεζόν θα φοράει τα «ερυθρόλευκα».
Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με την ΑΟΚ Ακαδημίας Αθηνών, όπου και ανήκει, και το μοναδικό που απομένει είναι οι ανακοινώσεις. Πρόκειται για μία λύση με τεράστια προοπτική, την ώρα που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σκέφτεται το ενδεχόμενο να καλέσει τον ύψους 1,95 ταλαντούχο γκαρντ και στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο Αρσενόπουλος ήταν και ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του στο 49-67 επί του Πανιωνίου στο πρώτο ματς της τελικής φάσης του 43ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. Πέτυχε 24 πόντους ενώ είχε και τέσσερα τρίποντα.
Βέβαια κάποιο ποσό θα κατατεθεί και στην ομάδα του για την μετακίνησή του, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν αστραπιαία και για μία ακόμη προσθήκη για τις Ακαδημίες τους.
Ο λόγος για τον Απόστολο Μιχαήλ της Παναγίτσας ομάδας της Χαλκίδας, είδηση που μετέδωσε το eviabasket.gr.  Ο Ολυμπιακός  παρακολουθούσε εδώ και καιρό 16χρονο  και θα αγωνίζεται στην Ακαδημία του με μορφή δανεισμού για 3 χρόνια και δυνατότητα μετέπειτα ελεύθερης μεταγραφής.
 Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μιχαήλ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ προέρχεται από την κατάκτηση 2  πρωταθλήματα παίδων της ΕΣΚΑΣΕ έχοντας συνεχόμενες κλήσεις στην Εθνική Ελλάδας U15.

Δεν υπάρχουν σχόλια: