Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Δοκίμασε πάλι Τσόρι - Φορτούνη

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έδειξε και χθες (με βάση τα όσα δοκίμασε στου Ρέντη) πως σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Φορτούνη και του Ντομίνγκες στο αρχικό σχήμα, δίνοντας έτσι βάση στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του από τον άξονα και όχι από τα άκρα.
Είναι μια σκέψη που έχει ο Ισπανός κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος, χωρίς όμως να έχει ακόμα αποφασίσει οριστικά. Αυτό θα γίνει μετά τη σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στου Ρέντη, καθώς ο Βίκτορ θα φανερώσει στην πρωινή προπόνηση το πλάνο στο οποίο θα κατασταλάξει για την αναμέτρηση με τη Χάποελ. Πάντως αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του λιμανιού ο 41χρονος κόουτς των «ερυθρόλευκων» έκανε και δοκιμή με εξτρέμ. Από τη μία πλευρά χρησιμοποίησε τον Φορτούνη στα άκρα και από την άλλη έβαλε τον Σεμπά, ο οποίος μάλιστα ήταν ορεξάτος.
Είναι προφανές πως αν τελικά ο Βίκτορ αποφασίσει να παίξει με ακραίους επιθετικούς, ο Σεμπά θα έχει σίγουρη θέση στην εντεκάδα, αφήνοντας ξανά εκτός τον Πάρντο. Αυτό άλλωστε έδειξε και χθες ο νεαρός τεχνικός των «ερυθρόλευκων», βλέποντας ότι ο Βραζιλιάνος είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Κολομβιανό. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Ντα Κόστα θα είναι δίπλα στον Μποτία στο κέντρο άμυνας των Πειραιωτών, ενώ δεξί μπακ θα παίξει ο Φιγκέιρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: