Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ο "μικρός"... μεγαλώνει!

Το πλάνο του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Τολιόπουλο ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που τον απέκτησε, δηλαδή από το καλοκαίρι του 2015. Το είπε, άλλωστε, και ο Ανδρέας Γκατζούλης, γυμναστής του πρωταθλητή Ελλάδας: "Ο κόουτς Σφαιρόπουλος, όταν ο Βασίλης ήρθε στην ομάδα, μου τόνισε πως θέλει να του φτιάξω ένα ειδικό πρόγραμμα ώστε το παιδί να είναι έτοιμο για την νέα χρονιά, δηλαδή για την σεζόν που έρχεται. Το παιδί το προετοιμάσαμε για φέτος", είχε πει χαρακτηριστικά πριν λίγες μέρες.
Ο Βασίλης Τολιόπουλος, λοιπόν, θα κάνει και φέτος προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, μόνο που τη νέα σεζόν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Στην ομάδα, τον πιστεύουν πάρα πολύ και θεωρούν πως με το ταλέντο που διαθέτει, σε συνδυασμό με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό, θα τον βοηθήσουν να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον υπολογίζει πολύ και σκοπεύει να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε, ο Τολιόπουλος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και σημαντική βελτίωση στο πρόσφατο τουρνουά στη Χαλκίδα με την Εθνική Νέων Ανδρών.
Η δουλειά που κάνει ο Ολυμπιακός με τους "μικρούς" παίκτες είναι εξαιρετική και αυτό φαίνεται από το έντονο ελληνικό στοιχείο που έχει κάθε χρόνο το ρόστερ του συλλόγου, ό,τι αλλαγές και να γίνουν σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: