Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

«Τελειώνει του Ντζούντζακ»

Ετοιμος να «μετακομίσει» στην Ελλάδα είναι ο Μπάλαζ Ντζούντζακ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού και ουγγρικού Τύπου, με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του εξτρέμ της Μπούρσασπορ.
Με βάση λοιπόν τα όσα είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, ο Ντζούντζακ είναι ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών και οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια «ανάσα» από τη συμφωνία με την τουρκική ομάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Στην Τουρκία μάλιστα θεωρούν ότι ο λόγος που ο παίκτης δεν πήγε στην προετοιμασία της Μπούρσασπορ είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ο ατζέντης του διεθνούς άσου έχει τονίσει με τον πλέον επίσημο τρόπο πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Ντζούτζακ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον συγκεκριμένο παίκτη, καθώς και το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρξε έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος, αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει. Φαίνεται όμως ότι φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για να εντάξουν τον Ούγγρο εξτρέμ στο δυναμικό τους.
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχουν γράψει εδώ και μέρες πως η Μπούρσασπορ κοστολογεί τον Ούγγρο άσο επτά εκατ. ευρώ, αλλά είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει αυτό το ποσό στους Τούρκους για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μια πολύ καλή πρόταση στην τουρκική ομάδα και η διοίκηση της Μπούρσασπορ κάθε άλλο παρά αρνητική είναι στο ενδεχόμενο πώλησης του Ντζούντζακ στον Ολυμπιακό.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ίδιο τον παίκτη, ο μάνατζερ του Ούγγρου άσου έχει δηλώσει πως οι «ερυθρόλευκοι» καλύπτουν απόλυτα τις φιλοδοξίες του και όλα δείχνουν πως η υπόθεση μεταγραφής του Μαγυάρου είναι στην τελική ευθεία.
«Θα φύγει σίγουρα»
Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντζούντζακ έχει δείξει και η Αλ Αΐν, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και ο πρόεδρος της Μπούρσασπορ, Αλί Αΐ, υποστήριξε χθες, σε συνέντευξη Τύπου στην Αυστρία, όπου προετοιμάζεται η ομάδα του, πως ο Ντζούντζακ δεν πρόκεται να μείνει τη νέα σεζόν στην ομάδα του.
Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της Μπούρσασπορ επισήμανε πως δεν είναι αλήθεια ότι οι απαιτήσεις της ομάδας του για την πώληση του παίκτη είναι επτά εκατ. ευρώ. «Δεν έχουμε ζητήσει τόσα πολλά λεφτά. Τα ποσά που γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Ολα δείχνουν ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα το θέμα θα έχει τελειώσει και στον Ολυμπιακό είναι σε επικοινωνία με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου αλλά και με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: