Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ψυχολογικές ''ντόπες'' σε Ντα Κόστα

Άπαντες στον Ολυμπιακό επιθυμούν να ξεχάσουν το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, κόντρα στη Χαποέλ Μπερ Σεβά, στο Καραϊσκάκη. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται φυσικά και ο Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος τα...άκουσε για τα καλά από το λαό των Πειραιωτών.
Φυσικά, όπως είναι απολύτως λογικό, ο Μαροκινός στόπερ όλες τις προηγούμενες ημέρες δεν βρισκόταν και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση. Είναι δεδομένο αυτό. Κάτι που ήταν πασιφανές και μετά την ολοκλήρωση του πρώτου παιχνιδιού του Θρύλου με τους Ισραηλινούς, στο φαληρικό στάδιο.

Από κει και πέρα, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ προσπάθησε να...''ντοπάρει'' ψυχολογικά τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό. Και αυτό διότι ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί αφενός να αποπνέουν ''υγεία'' τα αποδυτήρια του και αφετέρου διότι δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει στο επαναληπτικό ματς με την πρωταθλήτρια Ισραήλ. Τουλάχιστον, η λογική λέει ότι το αμυντικό κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Μποτία και Ντα Κόστα. Χωρίς, φυσικά, να μπορεί να αποκλειστεί και ο Ντε Λα Μπέγια, τον οποίο ο Βίκτορ τον χρησιμοποίησε και ως στόπερ, σε παιχνίδι προετοιμασίας. Αν και αυτό το σενάριο δεν δείχνει πολύ πιθανό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: