Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τα βλέμματα στις... μεταγραφές

Φιλικό με τον Λεβαδειακό δίνει απόψε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (20:00, NS1) ο Ολυμπιακός. Ο Πάουλο Μπέντο ήθελε αυτό το παιχνίδι τόσο για να διατηρήσει (όσο μπορεί) σε αγωνιστικό ρυθμό τους παίκτες του (λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος), όσο και για να ενσωματώσει ακόμα πιο γρήγορα στην ομάδα τον Μάρκο Μάριν και τον Ταρίκ Ελιουνούσι.
Οι δύο μεσοεπιθετικοί αποκτήθηκαν πριν από μερικές μέρες και όσο περνάει ο καιρός, προσαρμόζονται όλο και περισσότερο. Είναι λογικό, πάντως, πως χρειάζονται αγώνες, όχι μόνο για να εγκλιματιστούν στη νέα τους ομάδα, αλλά και για να μάθουν το παιχνίδι των συμπαικτών τους και να αναπτύξουν (όλοι μαζί) καλύτερη συνεργασία.
Συνεπώς, το αποψινό φιλικό είναι μία καλή ευκαιρία τόσο για τους Μάριν, Ελιουνούσι, όσο και για τον κόσμο να τους δει από κοντά με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκονται και ακόμα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, ο Όσκαρ Καρντόσο (ήρθε, περνάει από ιατρικά και υπογράφει), ο Αλεξί Ρομαό (ήρθε, υπέγραψε, ανακοινώθηκε) και ο Μπρούνο Βιάνα (έρχεται και υπογράφει).

Δεν υπάρχουν σχόλια: