Ο Μάρκο Μάριν έπαιξε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Θρύλου.
Ο Γερμανός παικταράς μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά τον βοήθησε να δει καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
Παράλληλα, ανέφερε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις τις επόμενες δέκα ημέρες και δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Τέλος, αναφέρθηκε στον Οσκαρ Καρντόσο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης και στην Τραμπζονσπόρ. Πλέον, οι δυο τους σμίγουν στον Ολυμπιακό, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το ντεμπούτο του: «Ηταν απαραίτητο να πραγματοποιήσω το ντεμπούτο μου, προκειμένου να δω πως παίζει η ομάδα, αλλά και οι συμπαίκτες μου. Πρέπει να αρχίσουμε να λειτουργούμε ως ομάδα. Ηταν πολύ θετική η εντύπωσή μου».
Για τον Καρντόσο: «Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή. Ήμασταν συμπαίκτες πέρσι και μίλησα μαζί του την προηγούμενη εβδομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τον αποκτήσαμε. Είναι ένας πολύ δυνατός επιθετικός και μπορεί να σκοράρει με κεφαλιές, αλλά και το πολύ δυνατό του αριστερό πόδι. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην επίθεση».
Τέλος, ανέφερε: «Εχουμε δέκα μέρες μπροστά μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικές ημέρες. Θα πρέπει να προπονηθούμε και να δουλέψουμε και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Εχουμε ποιότητα και πρέπει να προπονηθούμε, προκειμένου να βρούμε τον ρυθμό μας».