Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ομάδα και κόσμος ενωμένοι

Το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το προηγούμενο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Άλλη ιστορία η αναμέτρηση με τους Κύπριους, άλλο πράγμα το ματς με τους «κιτρινόμαυρους». Όλοι αντιλαμβανόμαστε γιατί μεθαύριο είναι κάτι το διαφορετικό και γιατί η νίκη σε αυτό το ματς, είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος. Όχι μονάχα γιατί οι πρωταθλητές προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες.
Η ουσία είναι πως αυτό το ματς στο Καραϊσκάκη, ο Θρύλος πρέπει να το πάρει οπωσδήποτε. Αυτό νομίζω το αντιλαμβάνονται όλοι. Έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημασία έχει. Για όλους όσους έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες μέσα στο γήπεδο πρέπει να τα δώσουν όλα και παραπάνω ακόμα. Λες και είναι το ματς της… ζωής τους! Να γυαλίζει το μάτι του, να πηγαίνουν πρώτοι πάνω στην μπάλα, να έχουν αστείρευτο πάθος και θέληση για να έρθει αυτή η νίκη. Να «δαγκώσουν» τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό.
Αλλά το ίδιο πρέπει να κάνει και ο 12ος παίκτης του Θρύλου. Δεν είναι ένα ματς που η φράση «90 λεπτά φωνή και συνθήματα» περιγράφει τον τρόπο που πρέπει να λειτουργήσει ο κόσμος. Όταν η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της, τότε πρέπει να τη στηρίξουμε ακόμα παραπάνω. Πρέπει να της δίνουμε ακόμα περισσότερη ώθηση. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της. Μονάχα έτσι μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Όταν όλοι είναι ενωμένοι και δίνει ο ένας για τον άλλον τον καλύτερό του εαυτό. Εξάλλου, τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς, είναι για τους Ολυμπιακούς.
Την Κυριακή όλοι όσοι βρεθούν στο Καραϊσκάκη, είτε στον αγωνιστικό χώρο, είτε στις εξέδρες, πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ένα πράγμα. Να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον Ολυμπιακό, για αυτά τα χρώματα, τα ερυθρόλευκα, για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, για τον Θρύλο μας. Όλοι μαζί, με τσαμπουκά, για να πανηγυρίσουμε μια πολύ σημαντική νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: