Μία ακόμη σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε στο Περιστέρι του Ατρομήτου με 1-0.
Τεράστια συμβολή είχε και ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική επέμβαση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Στόιτσεφ, ο οποίος  όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρο.
Ο 23χρονος μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα για την νίκη της ομάδας του και τους 3 πόντους που κρατά.
Αναλυτικά τα όσα είπε: «Δεν ήταν από τα καλύτερά μας παιχνίδια αλλά είναι σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη, σε μία όχι και τόσο καλή ημέρα για εμάς. Είναι πολύ σημαντική η νίκη καθώς έρχεται και το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Είμαστε στενοχωρημένοι για την εμφάνιση, αλλά κρατάμε τους 3 βαθμούς της νίκης».
Για το πρόγραμμα της ομάδας: «Έχουμε «βαρύ» πρόγραμμα και κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε έναν πολύ δύσκολο μήνα με συνεχόμενους αγώνες τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά»
Για τη διαφορά εικόνας εντός και εκτός έδρας: «Εκτός έδρας δεν έχουμε χάσει άλλο παιχνίδι εκτός από τη Λάρισα, απλώς η εικόνα μας δεν είναι τόσο πειστική σε όλα τα ματς. Σίγουρα παίζει ρόλο ότι δεν έχουμε και την ώθηση του κόσμου μας, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ: «Έρχεται ένα τρίτο ντέρμπι, στα δύο πρώτα τα καταφέραμε και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και σε αυτό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι καθώς θα μας ακολουθούν στη βαθμολογία. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί. Ξέρουμε πόσο σημαντικός αγώνας είναι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να αυξήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας».
Για τον ΠΑΟ και τα στραβοπατήματα που έχει κάνει: «Δεν κοιτάζω τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Εγώ ανήκω στον Ολυμπιακό και κοιτάζω μόνο τι κάνει η ομάδα μου».
Για το ποιον συμπαίκτη του ξεχωρίζει φέτος: « Όλα τα παιδιά κάνουν καλή δουλειά και όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα».