Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

«Να κρατήσουμε την ψυχή...»

Το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη παρακολούθησε από την... εξέδρα η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, όμως αυτό δεν εμπόδισε τη γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου να επικρατήσουν με 12-10. Η πολίστρια των ερυθρολεύκων μίλησε στην εκπομπή "Μεγάλη μου Αγάπη" για πολλά και άκρως ενδιαφέροντα:
«Στα χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό δεν θυμάμαι να έχω χάσει άλλη φορά ντέρμπι. Ηταν περίεργα τα συναισθήματα να βλέπω το ματς καθηλωμένη στην εξέδρα. Μάλιστα είχα περισσότερο άγχος που δεν μπορούσα να βοηθήσω. Τέλος καλό, όμως, όλα καλά.
Ηταν ένα παιχνίδι που ήρθε στο ξεκίνημα της περιόδου. Κι οι δύο ομάδες δεν είχαν ρυθμό. Η δική μας ομάδα έπαιξε καλά κι έδειξε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε ακόμη και όταν αγωνιζόμαστε με απουσίες.
Μόλις βρούμε αγωνιστικό ρυθμό θα αποδώσουμε και καλύτερο πόλο. Είδα κομμάτια που θέλουμε βελτίωση, αλλά βγάλαμε και πολύ ωραίες φάσεις δείγμα του ταλέντου που διαθέτει κι ο εφετινός Ολυμπιακός.
Είναι σημαντικό που οι νεαρές σε ηλικία παίκτριες έδειξαν σε αυτό το ντέρμπι πως δεν πρέπει να λογίζονται σαν οι μικρές του Ολυμπιακού. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνονται ολοένα και καλύτερες.
Το νόημα της ομάδας είναι να διαθέτει 13-14-15 παίκτριες που όλες να ανταποκρίνονται εξίσου το ίδιο σε κάθε αγωνιστική πρόκληση. Δεν υπάρχουν μικρές ή μεγάλες. Μέσα στο νερό είμαστε όλες το ίδιο.
Πρέπει να δείχνουμε όλες πως θέλουμε να κερδίζουμε και στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς όλα τα κορίτσια έδειξαν το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για τη νίκη. Δείξαμε ψυχή και αυτό πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια που είναι ακόμη δυσκολότερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: