Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Έρχεται και ο Γενάρης

Κοίτα να δεις. Ήταν που ήταν ένα δύσκολο φθινόπωρο για τους οπαδούς του ΠΑΟ στο μπάσκετ, θα είναι δύσκολος και ο Ιανουάριος. Διότι μετά την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, ένα ακόμα ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ βγήκε. Και θα υπάρξουν 3 ματς μέσα σε 24 ημέρες.
Στις 6 Ιανουαρίου για την Euroleague στο ΣΕΦ και στις 16 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Ελλάδας ξανά στο ΣΕΦ. Και στα τέλη του μήνα, στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα (30/01).
Δεν έφτανε δηλαδή η 25άρα στο ΣΕΦ, τον Οκτώβριο για το πρωτάθλημα, με το εμφατικό 88-63! Εκεί όπως λέτε δεν "κατεβήκατε" στο ματς! Δεν έφτανε το "διπλό" μέσα στο ΟΑΚΑ με 77-79 μετά την ασίστ του Σπανούλη και το γκολ-φάουλ του Πρίντεζη! Αλλά έχει και συνέχεια στις αρχές του 2017!
Διότι η νέα χρονιά, το 2017, θα είναι εξίσου δύσκολη και ο χειμώνας "βαρύς"! Δηλαδή σκεφτείτε να ξεκινήσει η χρονιά με δύο νίκες στα δύο ματς στον Πειραιά. Με τι ψυχολογία θα πάτε στο ματς του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ;

Όχι τίποτα άλλο, μα ήδη σας έχει από πέρσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο 5-0! Κι αυτός εφιάλτης σας έχει γίνει. Όχι μόνο ο Θρύλος, ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και τα άλλα παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: