Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σε ένα παιχνίδι που διεύθυνε ο Γιώργος Μπλάνας από το σύνδεσμο Μεσσηνίας.
Τα λάθη μάλιστα που έκανε ο συγκεκριμένος είναι ουκ ολίγα. Πιο σημαντικό φυσικά είναι αυτό στη φάση του 48ου λεπτού, όταν έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι σε μαρκάρισμα στον Οσκαρ Καρντόσο.  Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ του Φορτούνη, ο παίκτης της Κέρκυρας έσπρωξε τον Παραγουανό, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος. Μόλις σηκώθηκε διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού και φυσικά ο κόσμος.
Από εκεί και πέρα, ο Μπλάνας ανέχτηκε τις καθυστερήσεις των παικτών της Κέρκυρας, οι οποίοι κάθε λίγο και λιγάκι έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν χρόνο. Μάλιστα, παρότι ο πορτιέρο των Φαιάκων έκανε καθυστερήσεις από το πρώτο ημίχρονο, ο ρέφερι από την Μεσσηνία του έδωσε την κίτρινη κάρτα στο 49’.
Ο Μπλάνας επίσης δεν είχε σωστές θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μπερδευόταν με τους παίκτες. Εμπαινε μπροστά στις φάσεις και δεν άφηνε τους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν πάσες.
Μάλιστα, όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις που έγιναν μπροστά στην περιοχή της Κέρκυρας, τις έδινε υπέρ των φιλοξενούμενων. Γι’ αυτό το λόγο αν και η κατοχή της μπάλας ήταν 70-30 υπέρ του Ολυμπιακού τα φάουλ ήταν 13-8 υπέρ της Κέρκυρας…