Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

"Αυτά που θέλαμε, τα κάναμε..."

Από τη μια η νίκη. Από την άλλη η διαφορά. Και βέβαια το γεγονός ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη. Ο Θοδωρής Βλάχος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.
Και εξήγησε μετά το ματς ότι "Όταν κερδίζεις το πρώτο ματς και είναι και στην έδρα σου, είναι σημαντικό. Η Μπρέσια είναι καλή και δυνατή ομάδα και το ματς πήγε όπως το περιμέναμε. Δεν ήταν ποιοτικό, αλλά τους κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Ήταν όπως το περίμενα, δύσκολο, με άγχος, δεν έγινε ποιοτικό ματς, αλλά πιστεύω πως μείναμε χαμηλά στην άμυνα. Δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, είναι καλά και μετά χτίσαμε μια καλή διαφορά και πήραμε μια ευρεία νίκη".
Με τον τεχνικό των "ερυθρολεύκων" να συμπληρώνει πως "Ήταν μια σημαντική νίκη, κάναμε καλή εμφάνιση. Όλες οι ομάδες είναι στην αρχή ακόμα. Το περιμέναμε πως θα ήταν δύσκολο και σκληρό, είχαμε δουλέψει για αυτό το ματς και μερικές φάσεις τις κάναμε εμείς όπως τις θέλαμε. Η Μπρέσια φημίζεται για το σκληρό της παιχνίδι, εκεί μέσα θα παίξουμε την τελευταία αγωνιστική και αυτά που θέλαμε, τα κάναμε στο νερό".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: