Απόλυτα φυσιολογική ήταν η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τις «ερυθρόλευκες» παίκτριες να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και να παίρνουν μια άνετη νίκη.
Αυτό ακριβώς υποστήριξε σε δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού και η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη.
Η Ελληνίδα τεχνικός, λοιπόν, υποστήριξε πως η νίκη της ομάδας της ήταν φυσιολογική, λόγω της μεγάλης ποιότητας που διαθέτει.
Τέλος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Ουνιβερσιτέσι, υπογραμμίζοντας πως παρά τις δυσκολίες ο Ολυμπιακός θέλει πάρα πολύ τη νίκη και θα παλέψει για να τα καταφέρει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού:
Για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:
«Ήταν αναμενόμενο, καθώς είχαμε μιάμιση ημέρα να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ μας έλειπαν και πολλές παίκτριες λόγω των εθνικών ομάδων. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός είχε μόλις μία απώλεια και είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί. Περιμέναμε ότι θα ήμασταν νευρικές, όμως περιμέναμε να είχαμε συνέλθει λίγο νωρίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν φυσιολογική, καθώς διαθέτουμε μια καλή ομάδα με πολύ ποιότητα και ήταν φυσικό να πάμε το σκορ τόσο ψηλά.
Για το παιχνίδι με την Ουνιβερσιτέσι:
«Δουλεύουμε πολύ γι' αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και με τον Παναθηναϊκό γι' αυτό το παιχνίδι δουλεύουμε. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες όμως θα παλέψουμε, καθώς θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη».