Πανέτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο Μπρούνο Βιάνα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου, ωστόσο τόνισε ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι το παιχνίδι με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα.
Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Βιάνα:
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους «32» του Europa League, μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση των ομίλων. Αισθάνεσαι ότι ο χρόνος θα είναι σύμμαχος του Ολυμπιακού και τον Φεβρουάριο θα είναι ανταγωνιστικός για να διεκδικήσει μια καλή πορεία στην διοργάνωση;
«Ναι, πιστεύω, όπως και όλος ο κόσμος, ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και να παλέψουμε ακόμα και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου μας. Αυτή τη στιγμή, όμως, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς».
Οι διακοπές του πρωταθλήματος επηρεάζουν τους παίκτες, το ρυθμό την ομοιογένεια της ομάδας σας; «Ναι, είναι πραγματικά σημαντικό οι παίκτες να έχουν παιχνίδια. Όταν όμως δεν έχουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, πέρα από το να προπονηθούμε. Αυτή τη στιγμή ευτυχώς ξεκινάει το πρωτάθλημα και την Πέμπτη έχουμε τον επόμενο αγώνα. Συνεχίζουμε».