Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Αρχίζει το ταξίδι

Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο φετινό LEN Champions League αρχίζουν αυτή την Τετάρτη και η... εκκίνηση γίνεται με αντίπαλο τη Μπρέσια (18:30). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκάθαρο στόχο (και) στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δεν είναι άλλος από το να φτάσουν μέχρι το τέλος, μέχρι την κορυφή της Ευρώπης!
Η περσινή καταπληκτική χρονιά έφερε τον Ολυμπιακό στο δεύτερο σκαλί της Ευρώπης, μετά την ήττα από τη Γιούγκ στις 4 Ιουνίου, στον τελικό του Final 6 του LEN Champions League. Φέτος, λοιπόν, ο Θρύλος θέλει να κάνει ένα βήμα παραπέρα.
Ναι, δεν είναι εύκολο, γι’ αυτό, όμως, ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά με τις σπουδαίες μεταγραφές των Άντρο Μπούσλιε, Άλμπερτ Εσπανιόλ και Μλάνταν Γιάνοβιτς. Μάλιστα, αυτές οι πολύ δυνατές κινήσεις έκαναν μεγάλη εντύπωση και στους ανθρώπους της Προ Ρέκο, μίας εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη, κάτι που συζητήθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στη χώρα μας για την κοινή προετοιμασία με τον νταμπλούχο Ελλάδας.

Μετά τον περσινό τελικό στη Βουδαπέστη, λοιπόν, ο Θρύλος ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Champions League με στόχο να επιστρέψει στην ίδια πόλη και, αυτή τη φορά, να σηκώσει την κούπα. Το ταξίδι αρχίζει μεθαύριο, από το Παπαστράτειο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: