Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ανεβάζει στροφές ενόψει Σουργκούτ

Με ένα πολύ σημαντικό, αλλά και πολύ δύσκολο παιχνίδι ξεκινάει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις στη νέα χρονιά.  Οι «ερυθρόλευκοι» την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την Σουργκούτ για τη φάση των «16» του Cev Cup και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο.
Το ματς δεν είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Σλόμπονταν Μπόσκαν και οι παίκτες του, οι οποίοι στη μάχη με τη ρώσικη ομάδα θα έχουν και τη βοήθεια πολλών ΓΑΥΡΩΝ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό «παρών» στο Ρέντη και με τη βροντερή φωνή του θα δώσει ώθηση στους «ερυθρόλευκους».
Οσοι ΓΑΥΡΟΙ θέλουν μπορούν να κλείσουν θέση στο Ρέντη αγοράζοντας τα εισιτήρια τους καθημερινά από το Τμήμα Μελών – Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 και 10 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι την Τετάρτη (28/12) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την UGRA-SURGUT στο πλαίσιο της φάσης των «16» του CEV CUP, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».
Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται καθημερινά από το Τμήμα Μελών – Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00.

Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το εκδοτήριο του «Μ.Μερκούρη» από τις 15:00 μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: