Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Τα γκολ του Φορτούνη

Τα 41 γκολ τού Κώστα Φορτούνη σε συλλογικό επίπεδο έχουν πληγώσει 21 ομάδες. Για να συμπληρώσει αυτό το... μπλακ τζακ στην επαγγελματική του καριέρα (ως παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, της Καϊζερλσλάουτερν και του Ολυμπιακού), χρειάστηκε να σκοράρει την περασμένη Κυριακή για πρώτη φορά εναντίον της Βέροιας.
20 ήταν μέχρι πρότινος τα θύματα και προστέθηκε στη λίστα και η «βασίλισσα» του Βορρά. Ο αγαπημένος στόχος πάντως του Τρικαλινού άσου είναι μία πρώην ομάδα του... Εξι γκολ έχει πετύχει κατά του Αστέρα Τρίπολης (4 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο).
Απέναντι δηλαδή στην ομάδα με την οποία συστήθηκε στη Super League. Με τη φανέλα της μάλιστα είχε ανοίξει και λογαριασμό σκοραρίσματος σε ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2-2) στις 19/9/2010. Και δεν ήταν αυτό το μοναδικό τέρμα του κατά της Ενωσης. Τέσσερα μετράει συνολικά με αντίπαλο τους «κιτρινόμαυρους», όσα έχει σημειώσει και κόντρα σε Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννινα.
Από κει και πέρα έχει... φιλοδωρήσει με 3 Λεβαδειακό και Ξάνθη και με 2 τον Πανιώνιο και τον Εργοτέλη. Η λίστα των θυμάτων (περιλαμβάνει 15 ελληνικές και 6 ξένες ομάδες) κλείνει με τη μία... ριπή που έχει ρίξει απέναντι σε Πλατανιά, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Πανθρακικό, Ατρόμητο, Φωστήρα, Αρσεναλ, Αντερλεχτ, Γιουνγκ Μπόις, Μπόχουμ, Ντιναμό Δρέσδης και Χάνσα Ροστόκ. Και προφανώς έπεται και συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: