Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

"Το League Cup μας δίνει ενέργεια και δύναμη"

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά και την εκπομπή "Μεγάλη μου αγάπη" μίλησε ο Μενέλαος Κοκκινάκης. Με τον ακραίο του Ολυμπιακού να σημειώνει πώς αυτή η κούπα δίνει δύναμη στους "ερυθρολεύκους" για να συνεχίσουν για τους άλλους δύο στόχους που υπάρχουν,  το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.
Με τον Μενέλαο Κοκκινάκη να σχολιάζει ότι "Αυτό τον τίτλο τον αξίζαμε και είναι πιο γλυκό το συναίσθημα και το δικό μας και των φιλάθλων μας, αφού προήλθε μετά από νίκες επί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Στον τελικό παίξαμε πολύ καλά και ακριβώς όπως έπρεπε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Καταφέραμε να πιέσουμε  σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Αναγκάσαμε τους αντιπάλους μας να κάνουν λάθη σε κρίσιμα σημεία του τελικού τα οποία εκμεταλλευτήκαμε  για να φτάσουμε στη νίκη.  Αυτό βεβαίως δεν μας απογειώνει στα σύννεφα και δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ μας δίνει ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσουμε στο δρόμο για τους άλλους δύο στόχους που είναι το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας".
Και συνέχισε, εξηγώντας πώς "Θέλω για ακόμη μία φορά, εκ μέρους όλης της ομάδας, να ευχαριστήσω τον κόσμο μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στον τελικό του Σαββάτου. Γι’ αυτούς του φιλάθλους μαχόμαστε σκληρά στα παιχνίδια και δίνουμε τη ψυχή μας στο γήπεδο. Είχαμε ανάγκη ως ομάδα αυτό το βροντερό παρών των οπαδών μας. Μας γεμίζουν επιπλέον δύναμη για τη συνέχεια, στο δρόμο για το τρεμπλ".
Με τον ακραίο του Θρύλου να επισημαίνει ακόμα ότι "Παιχνίδι με παιχνίδι αλλά και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις αποκτούμε ομοιογένεια. Αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον στη διάρκεια των αγώνων μας. Ανεξαρτήτως της σύνθεσης και του ποιοι παίζουν αποκτάμε ταυτότητα στο παιχνίδι μας. Ανά πάσα στιγμή μπορεί ο οποιοσδήποτε συμπαίκτης μας να έρθει από τον πάγκο και να γίνει ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Είμαστε 12 αθλητές ισάξιοι που δεν διαχωριζόμαστε σε βασικούς και αναπληρωματικούς. Στον αθλητισμό δεν μπορείς να’ σαι συνεχώς σε φόρμα. Ξέρουμε όμως πως υπάρχουν οι συμπαίκτες μας που θα μας καλύψουν και θα διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο".

Η αρχή έγινε, αλλά έχει και συνέχεια η σεζόν. Δύο ακόμα κούπες. Κάτι που, όπως εξήγησε ο Μενέλαος Κοκκινάκης, αποτελεί βασικό στόχο. Σημειώνοντας πως "Όπως προανέφερα το League Cup αποτελεί πλέον παρελθόν για εμάς. Η συνέχεια είναι ακόμη δυσκολότερη και το ξέρουμε όλοι στην ομάδα. Τελειώνοντας ο τελικός του Σαββάτου και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια συνάντησα τον Αγκάμεζ. Ξέρετε τι μου είπε; Πανηγυρίζουμε σήμερα και από αύριο το ξεχνάμε, θέλω το πρωτάθλημα. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Λίμπερμαν που καταδεικνύουν γενικότερα τους στόχους της ομάδας μας. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά για να επανέλθουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: