Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

«Γεμάτο γήπεδο στη ρεβάνς με Τσανάκαλε»

Η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού "Μεγάλη μου Αγάπη" φιλοξένησε την κεντρική της ομάδας βόλεϊ γυναικών των Πειραιωτών, Μελίνα Εμμανουηλίδου, η οποία αναφέρθηκε στην εκτός έδρας νίκη επί της Τσανάκαλε και ζήτησε τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας στον επαναληπτικό που θα κρίνει την πρόκριση στους «8» του CEV Challenge Cup:
«Πράγματι η ομάδα μετράει πλέον 17 συνεχόμενες νίκες και είναι σημαντικό που τρεις από αυτές είναι στο CEV Challenge Cup. Μάλιστα, στις τρεις αυτές ευρωπαϊκές νίκες, απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες, χάσαμε μόλις 2 σετ.
Δεν ήταν καθόλου εύκολη η αναμέτρηση με την Τσανάκαλε. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα σε ένα γεμάτο γήπεδο. Πήγαμε στην Τουρκία με όπλο την πολύ καλή ψυχολογία που διαθέτουμε ύστερα από την πρόκριση σε βάρος της περσινής κατόχου της διοργάνωσης. Ταυτόχρονα είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού. Αυτή η καλή προετοιμασία μας οδήγησε στο να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ωστόσο, έχουμε κάνει απλώς το πρώτο βήμα και περιμένουμε τον επαναληπτικό στην έδρα μας, ο οποίος δεν θα’ ναι καθόλου εύκολος. Δράττομαι της ευκαιρίας να απευθυνθώ και στον κόσμο μας, τον οποίο θέλουμε στο πλευρό μας ώστε να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας μας.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε ούτε εμείς, ούτε οι οπαδοί μας στην εκτός έδρας νίκη επί της Τσανάκαλε. Η τουρκική ομάδα αποτελεί ένα αξιόμαχο σύνολο και θα’ ρθει στον Πειραιά να διεκδικήσει την πρόκριση. Δεν θα πέσει αμαχητί.
Πριν από λίγο με τα κορίτσια στα αποδυτήρια συζητούσαμε για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας στον τελικό του Λιγκ Καπ της ομάδας ανδρών με τον ΠΑΟΚ. Ετσι, θέλουμε να’ ναι το γήπεδο στον επαναληπτικό με την Τσανακάλε. Σε τέτοια ματς παίζει βόλεϊ μαζί μας και ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: