Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Η ώρα του Γκριν!

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν δίνει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός στο Καζάν, κόντρα στην Ούνιξ. Με δεδομένες τις πολλές απουσίες των πρωταθλητών, όσοι βρίσκονται στην αποστολή επιβάλλεται να τα δώσουν όλα. Και να προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά των τραυματιών. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται πρώτος και καλύτερος ο Έρικ Γκριν. Διότι η παρουσία και η εμφάνιση του Αμερικανού γκαρντ μπορεί να αποδειχθεί κομβική.
Πόσω μάλλον ότι θα λείψει ο αρχηγός. Είναι η στιγμή όπου ο Γκριν οφείλει να βγει μπροστά και να πραγματοποιήσει το μεγάλο παιχνίδι, το οποίο η αλήθεια είναι ότι του λείπει το τελευταίο διάστημα. Το ταλέντο και οι δυνατότητές του δεν χωρούν αμφισβήτησης, ωστόσο καλείται να το αποδείξει και εντός παρκέ.
Σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι στα... μέτρα του και όπου είναι δεδομένο ότι θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, μπορεί κύριο μέλημα του Ολυμπιακού να είναι να παίξει πολύ καλή άμυνα και να περιορίσει τα επιθετικά «όπλα» της Ούνικς, όμως θα χρειαστεί μεταξύ άλλων να πάρει πόντους στην επίθεση. Με τον 25χρονο γκαρντ να φαντάζει ο ιδανικότερος και ο πιο αποτελεσματικός σουτέρ, με δεδομένες τις απουσίες που υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: