Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Έφηβοι, έτοιμοι για όλα

Την πιο σημαντική νίκη, μέχρι την επόμενη σημείωσε στο Ρέντη ο Ολυμπιακός, ο οποίος για την έκτη αγωνιστική του τρίτου γύρου του πρώτου ομίλου του πρωταθλήματος Εφήβων, κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την πρωτοπόρο ΑΕΚ και να μειώσει τη διαφορά στους δύο πόντους, τη στιγμή που σχεδόν έναν μήνα πριν, ήταν πολύ μεγαλύτερη. Οι Έφηβοι του Θρύλου έχουν πλέον 36 πόντους, 38 η ΑΕΚ και 33 ο ΠΑΟ, με τους Πειραιώτες να έχουν ένα ματς λιγότερο από τους σημερινούς τους αντιπάλους, αλλά και από τον ΠΑΟ.
Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές κάπως νευρικό, καθώς μην ξεχνάμε πως διακυβεύονταν πολλά. Από τη μια η ΑΕΚ δεν ήθελε να δει τη διαφορά της να χάνεται και από την άλλη ο Ολυμπιακός ήθελε να ξεπεράσει εκ νέου τον ΠΑΟ που έμεινε στο 3-3 με τον Πανιώνιο χθες στη Λαύρα. Αμφότερες οι ομάδες ήταν προσεκτικές, αλλά όσο περνούσε η ώρα, έκανε την εμφάνισή της η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού, που μπόρεσαν να κάνουν το 1-0 στο 61' με κοντινό πλασέ του Βοΐλη. Η ΑΕΚ προσπάθησε στη συνέχεια να ισοφαρίσει, αλλά ο Ολυμπιακός άντεξε στην πίεση και έκανε το 2-0 στο 80' με τον Βοΐλη με πέναλτι, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κολιμάτση. Με λίγα λόγια, από τη στιγμή που «μίλησε» στο γήπεδο η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού, όλα τα άλλα ήταν ιστορία...
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης (80' Παπαγγελής), Παπαδόπουλος, Ράμα, Γούσιας, Ντουμάνης (69' Κακάμης), Φυτόπουλος, Βοΐλης (90' Οικονομίκος), Κατσούκης (84' Μαρτίνης), Ζιάκας (58' Μπουλάρι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: