Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Θετική παρουσία στους αγώνες αξιολόγησης

Στον πρώτο αγώνα αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 25-26 Φεβρουαρίου 2017 οι αθλητές του τμήματος Κωπηλασίας του Ολυμπιακού, έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση Ο πρωταθλητής μας Βασίλης Αγγελόπουλος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Ανδρών.
Ο Ηλίας Ευκαρπίδης, κατετάγη 14ος ανάμεσα σε 29 αγωνιζόμενους στην κατηγορία εφήβων.
Η Δέσποινα Μπαλάχταρη τερμάτισε 13η στην κατηγορία Νεανίδων. Οι δοκιμασίες την πρώτη ημέρα διεξήχθησαν υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και δυσκόλεψε αρκετά τους αθλητές αφού χρειάστηκε να αναβάλουν τα αγωνίσματα δυο φορές.
Η αρχηγός αποστολής Σοφία Κοντραφούρη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες για όλους τους αθλητές καταφέραμε και φτάσαμε τις θέσεις που μας δίνουν δικαίωμα να προχωρήσουμε και στον δεύτερο αγώνα, συγχαρητήρια σε όλους».
Ο προπονητής του αγωνιστικού Τάκης Λιβανός τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν σε δύσκολο καιρό, ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο Πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον Βασίλη για την προσπάθεια που κατέβαλε την πρώτη και ιδιαίτερα τη δεύτερη μέρα με την κατάκτηση της πρώτης θέσης».
Ο Έφορος του Τμήματος Τάσος Βουγίδης υπογράμμισε με τη σειρά του: «Μπράβο σε όλους, εύχομαι ανάλογη συνέχεια και στον δεύτερο αγώνα αξιολόγησης αλλά και στο πρωτάθλημα που έρχεται».
*Ο αθλητής Βασίλης Αγγελόπουλος θα παραμείνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά για το προπονητικό κοινόβιο το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 9 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: