Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

"Υποσχεθήκαμε στον κόσμο μας το νταμπλ"

Την υπόσχεση που έδωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον κόσμο της ομάδας στο Ρέντη, για κατάκτηση του νταμπλ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο Νορβηγός εξτρέμ μίλησε στην ιστοσελίδα "Avisenagder", αναφέρθηκε στην αγάπη των οπαδών του Θρύλου για την ομάδα τους, αλλά και στην επιλογή του να μεταγραφεί στον πρωταθλητή Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς την «πολύ καλή».
«Όταν γυρίσαμε πίσω μετά την ήττα με τον Παναθηναϊκό, μας περίμενε αρκετός κόσμος έξω από τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Κατεβήκαμε από το πούλμαν και τους μιλήσαμε. Μας μιλούσαν συνέχεια και μας ρωτούσαν για την ομάδα. Καταλήξαμε στο πως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θα τα δώσουμε όλα για τους στόχους που μας απέμειναν. Υποσχεθήκαμε στον κόσμο μας το νταμπλ. Είπαμε να πάρουμε το Κύπελλο και να κερδίσουμε τα ματς στο πρωτάθλημα που απομένουν», ανέφερε αρχικά ο Νορβηγός.
Για το πως αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Ναι, είναι πολύ συναισθηματικοί στην Ελλάδα και δεμένοι με τις ομάδες τους. Για πολύ κόσμο ο Ολυμπιακός είναι το Νο1 στη ζωή του. Μετά έρχεται η οικογένειά του. Επομένως για εκείνους, όπως και για εμάς, ήταν σκληρό που χάσαμε από Παναθηναϊκό. Μας είπαν όμως οι οπαδοί μας ότι ήταν σωστό από πλευράς συμπεριφοράς και ότι το εκτίμησαν πολύ ότι βγήκαμε έξω και μιλήσαμε μαζί τους».
Για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Ολυμπιακού: «Ήταν μία δύσκολη και σκληρή περίοδος για εμάς. Χάσαμε με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Τώρα κληρωθήκαμε με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι δύο ματς που έχουμε εκεί την ευκαιρία να δείξουμε ξανά την δύναμή μας. Στο πρωτάθλημα είμαστε μπροστά με 2ο τον Πανιώνιο. Πρέπει να μείνουμε όρθιοι, να επαναξιολογήσουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε καλά στην συνέχεια».
Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Ναι, είναι καλή. Τον τελευταίο καιρό ευτυχώς δεν είχα κάποιον τραυματισμό. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο καλά μπορώ. Έπαιξα πολύ και υπήρξαν και πολλά καλά και πετυχημένα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για μένα έως τώρα αποδεικνύεται μία πολύ καλή επιλογή».

Τέλος, για την εθνική Νορβηγίας, είπε: «Είναι καλό τάιμινγκ. Κάποιες φορές είναι καλό να αλλάζεις περιβάλλον και παραστάσεις. Νομίζω πως η παρουσία μου στην εθνική Νορβηγίας θα μου δώσει ενέργεια και άλλον... αέρα για να γυρίσω πιο καλά πίσω στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: