Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, είναι απόλυτα έτοιμη για την ημιτελικό της Παρασκευής, για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Πρωτέα Βούλας.
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, θέλουν να πάρουν μια ακόμα νίκη μέσα στη σεζόν, έτσι ώστε να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, και παράλληλα θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί που τρέχουν τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.
Την Πέμπτη, οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει των αγώνων, καθώς αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί η αυριανή προπόνηση, προκειμένου οι παίκτριες του Ολυμπιακού, να έχουν μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης.
Οι Πειραιώτισσες, θέλουν να πανηγυρίσουν λοιπόν μια ακόμα νίκη τη φετινή σεζόν, και θέλουν να το κάνουν μαζί με τον κόσμο τους, ο οποίος πρέπει να δώσει το παρών στη Γλυφάδα, ώστε να βοηθήσει και αυτός με τη σειρά τους τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» κοριτσιών.
Όσον αφορά τώρα, τον άλλο ημιτελικό, όπου ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό, αυτός είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 (NS3), και είναι ανάμεσα στη Νίκη Λευκάδας και τον Πανιώνιο.
Ο μικρός τελικός της διοργάνωσης, είναι την Κυριακή στις 14.00 το μεσημέρι, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 17.00.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4:
Παρασκευή 24 Μαρτίου
17.00 ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
20.00 ΑΣ Νίκη Λευκάδας – Πανιώνιος ΓΣΣ
Κυριακή 26 Μαρτίου
14.00 Μικρός Τελικός
17.00 Τελικός