Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Εντυπωσιακές και οι τρεις φανέλες

Γνωστή έγινε το πρωί της Δευτέρας η «ερυθρόλευκη» φανέλα του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, που θα αποτελέσει την πρώτη εμφάνιση της ομάδας.
ναμφισβήτητα, όπως αναφέραμε ξανά, η δουλειά που έχει γίνει είναι εξαιρετική και το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η πρώτη εμφάνιση του Θρύλου που τα… «σπάει».
Στο ίδιο μοτίβο δημιουργήθηκαν τόσο η μπλε, όσο και η λευκή εμφάνιση. Όσον αφορά σε αυτήν με το βαθύ μπλε, η οποία αποτελεί την τρίτη εμφάνιση του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, θυμίζουμε ότι έκανε τα αποκαλυπτήρια στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Βάτενς, μαγνητίζοντας με το… καλημέρα όλα τα βλέμματα.
Από εκεί και πέρα, άκρως εντυπωσιακή είναι και η δεύτερη εμφάνιση των Πειραιωτών, η λευκή, με τις εντυπωσιακές κόκκινες λεπτομέρειες και κόκκινες ρίγες στα πλάγια, που έχει δημιουργηθεί για μεγάλα… «διπλά». Θυμίζουμε, θα αποτελεί την εμφάνιση του Ολυμπιακού στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Συνοψίζοντας, η δουλειά που έχει γίνει και με τις τρεις φανέλες είναι εξαιρετική, με το τελικό αποτέλεσμα να έχει «κερδίσει» με το καλημέρα τον κόσμο του Θρύλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: