Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Έρχονται κι άλλες μεταγραφές

Το Σάββατο ήταν μια ημέρα που ο Ολυμπιακός έκανε δύο κινήσεις ενίσχυσης. Από τη μια ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Γιασίν Μεριά. Από την άλλη είχαμε την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στο λιμάνι. Αλλά έχουμε και συνέχεια. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρολεύκων» περιλαμβάνει την απόκτηση κι άλλων παικτών.

Σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου. Το θέμα του Αράο ήταν το πιο προχωρημένο, έκλεισε μετά τη στάση από την πλευρά των ατζέντηδων του και πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτάνε τις άλλες λύσεις. Μια εξ αυτών είναι και ο Κλαούντιο Γιάκομπ, όπως αναφέρουν στην Αργεντινή. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους και πάλι στην αγορά της Βραζιλίας.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε πώς με δεδομένη την αποχώρηση του Ρομάο, το πλάνο περιλάμβανε να αποκτηθεί ένας ακόμα κεντρικός μέσος. Κάτι που σημαίνει πώς και γι’ αυτή τη θέση εξετάζονται παίκτες και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ταυτόχρονα, όμως, δεν σημαίνει πώς δεν «δουλεύουν» για τις άλλες θέσεις. Ήδη από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας έχει γίνει γνωστό πώς η περίπτωση του Χασάν της Μπράγκα δεν απασχολεί πλέον και πώς στο λιμάνι έχουν ξεκινήσει επαφές με έναν άλλο φορ.Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που στην Τουρκία και το Ιράν αυξάνονται τα δημοσιεύματα αναφορικά με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και την πιθανή αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: