Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ομάδα που αρέσει και εκφράζει τον κόσμο

Αυτό που βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο από τον Ολυμπιακό είναι κάτι που του αρέσει και τον εκφράζει. Φάνηκε αυτό και από τις αντιδράσεις των «ερυθρόλευκων» οπαδών οι οποίοι έδωσαν ξανά το «παρών» στο Καραϊσκάκη στο ματς με την Μπέρνλι.
Ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και τη στήριξη και στο 1-1 των Άγγλων. Μαζί με τον κόσμο κατάφεραν και οι παίκτες να μπουν στο δεύτερο ημίχρονο και να σημειώσουν γρήγορα δύο γκολ και να φτάσουν το σκορ στο 3-1, παίρνοντας έτσι ένα καλό αποτέλεσμα που ήθελαν ενόψει του επαναληπτικού.
Βλέπουν οι οπαδοί του Θρύλου παίκτες οι οποίοι γουστάρουν να αγωνίζονται με την ερυθρόλευκη φανέλα και να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους κάθε γκολ και επιτυχία της ομάδας.
Επίσης βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο μετά από καιρό και όλα αυτά τα παραπάνω στοιχεία είναι που αρέσουν στον κόσμο και τον κάνει να περιμένει ακόμη περισσότερα στη συνέχεια από τον Πέδρο Μαρτίνς και την υπόλοιπη ομάδα.
Δεν είναι μόνο οι νίκες που έχουν έρθει μέχρι τώρα απέναντι σε Λουκέρνη και Μπέρνλι, αλλά είναι οι εμφανίσεις και διάθεση που βγάζει η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: