Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Πετάει... φωτιές o Ολυμπιακός

Καταιγιστικός είναι ο νέος Θρύλος, τον οποίο δεν μπόρεσε να σταματήσει ούτε η άμυνα της Μπέρνλι. Ο Ολυμπιακός σημείωσε 3 ακόμη γκολ τη φετινή σεζόν, φτάνοντας τα 10 (!) σε μόλις 3 επίσημες αναμετρήσεις, όλες μάλιστα για το Europa League.
Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν 4 γκολ κόντρα στην Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης», 3 στην Ελβετία με την ίδια ομάδα και χθες ακόμη 3 κόντρα στην Μπέρνλι που φημίζεται για την καλή της άμυνα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι την περυσινή σεζόν είχε δεχτεί μόλις 5 φορές περισσότερα από 2 τέρματα και αυτά μάλιστα από ομάδες με τεράστια μπάτζετ, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Έβερτον και η Τότεναμ.
Ο Ολυμπιακός έδειξε και πάλι ότι φέτος διαθέτει μία πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς πέρα από τα 3 γκολ που σκόραρε θα μπορούσε κάλλιστα, ειδικά μετά την αποβολή του Γκίμπσον, να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ του χθεσινού ματς.
Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι ο νέος Θρύλος πετάει… φωτιές, την ώρα που στα μετόπισθεν έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ. Πολύ θετικά στατιστικά στοιχεία, τα οποία αν συνεχίσει να έχει θα κάνει μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν, κάτι το οποίο προσδοκούν όλοι οι φίλοι της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: