Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Να τρέχει, να δαγκώνει και να μην σταματά...

Πάνω-κάτω, γνωρίζουμε σε θεωρητικό επίπεδο τι περιμένουμε να δούμε από τον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ. Το είπε ο ίδιος αλλά και οι παίκτες του! Έστησε την ομάδα στο τρίπτυχο: Νιάτα, αθλητικότητα και ταχύτητα και αυτό που περιμένουμε να δούμε στο παρκέ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πρίντεζη, είναι: «Ενέργεια, ταχύτητα στον αιφνιδιασμό για να βάζουμε εύκολα καλάθια και γενικότερα να τρέχει η ομάδα και να αντέχει σε βάθος χρόνου και στη διάρκεια ενός αγώνα»!
Αυτό το τελευταίο – σε συνδυασμό και με την ατάκα του Μπλατ «να είναι σίγουροι οι φίλαθλοί μας πως θα προσπαθούμε συνεχώς, η προσπάθεια δεν θα σταματάει» - αποτελούν ίσως τη ρίζα του… καλού, την εκκίνηση όλων.
Με τα συστατικά που έχει στα χέρια του πλέον ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κι άλλης προσθήκης (σ.σ. ψηλού) μελλοντικά, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βρει ξανά το εν πολλοίς (όχι ολοκληρωτικά) χαμένο του dna. Να γίνει ξανά μία ομάδα, που ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν θα παραδίνεται, δεν θα σταματάει, δεν θα παύει να προσπαθεί μέσα στο παρκέ. Η αλήθεια είναι πως είχε αλλοιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα όχι μόνο να μην μπορεί να κάνει το come back στα παιχνίδια, αλλά να χάνει και με μεγάλες διαφορές. Αυτό είναι κάτι που θέλουν να αλλάξει στον Πειραιά. Στο dna του Ολυμπιακού δεν είναι να πετάει λευκή πετσέτα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: