Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

«Έχουμε ακόμα 90 λεπτά»

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπέρνλι και μάλιστα έγινε ο 2ος παίκτης του Ολυμπιακού που σκόραρε δύο γκολ απέναντι σε αγγλική ομάδα, μετά τα δύο τέρματα του Αλεξανδρή το 2000 απέναντι στη Λίβερπουλ για το Κύπελλο Ουέφα.
Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την αγγλική ομάδα στη κάμερα της Nova και τόνισε αρχικά πως «ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε στο σκορ, η ομάδα έδειχνε ότι πατάει δυνατά στο γήπεδο, είχαμε ευκαιρίες και ισοφαριστήκαμε με ένα πέναλτι. Δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία, υπάρχουν δύο αμφισβητούμενες φάσεις. Στο ημίχρονο τα βάλαμε κάτω είπαμε είμαστε καλύτεροι να βγούμε να παίξουμε τη μπάλα μας. Ο προπονητής μας μίλησε και βγήκαμε και κάναμε μία καταπληκτική εμφάνιση».
Στη συνέχεια ανέφερε ότι «έχουμε δουλέψει γι αυτά τα παιχνίδια, κάναμε καλή προετοιμασία, ο προπονητής έχει δουλέψει την ομάδα και συνεχίζει να τη δουλεύει, ξέραμε που να κτυπήσουμε βάλαμε τη μπάλα κάτω και ξέραμε πως να κτυπήσουμε, ακόμα και με στημένα».
Για την απόδοσή του (βγήκε MVP του ματς) είπε, «δούλεψα πολύ το καλοκαίρι, έκανα καλή προετοιμασία, ο προπονητής με πιστεύει πολύ, έχουμε πάρει παίκτες ποιοτικούς που βοηθούν και μένα και έχουμε ένα σύνολο που το απολαμβάνω να παίζω σε αυτό».
Για τη ρεβάνς ανάφερε: «Η Μπέρνλι θα ανοιχτεί στο γήπεδό της, θα προσπαθήσουμε να κτυπήσουμε στη κόντρα. Θα είναι σαν 0-0, έχουμε ένα 90άλεπτο ακόμα και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε, τίποτε άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: