Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

"Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια"

 


Για τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού που θέλει να τη δει και αύριο και δεν είναι άλλη από το να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου. Τι είπε για τον Βαλμπουενά, τους Ελ Αραμπί και Χολέμπας, αλλά και τα καλά του λόγια για τον Βρουσάι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

-Επιβεβαιώνετε ότι ο Βαλμπουενά δεν θα παίξει; «Ναι δεν θα αγωνιστεί, έχει έρθει εδώ μαζί μας στη Γαλλία για να στηρίξει την ομάδα του».

-Ο Ολυμπιακός παίζει για δύο αποτελέσματα. Με ισοπαλία πάει σίγουρα στο Europa League, με νίκη έχει ελπίδες για το Champions League. Η δική σας προτεραιότητα ποια είναι; «Φυσικά θέλουμε να μείνουν ζωντανές οι ελπίδες να προχωρήσουμε. Πάντα προσπαθούμε για τη νίκη, πάντα το κάνει αυτό ο Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι πως εξαρτόμαστε και από το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου. Ακόμη και αν πάνε τα πράγματα εκεί όπως θέλουμε, αν δεν νικήσουμε εμείς δεν θα σημαίνει τίποτα αυτό. Όλοι γνωρίζετε τη φιλοσοφία μας και αυτή είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτό ήρθαμε να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: