Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Βρουσάι: "Ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο"

 


Μετά το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι και κόντρα στον Άρη ο Μάριος Βρουσάι πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο άσος του Ολυμπιακού, μάλιστα στο διάστημα που αγωνίστηκε κατάφερε να κάνει ένα σλάλομ που έκλεψε την παράσταση. Ο νεαρός εξτρέμ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη μίλησε για το πέρασμα του από την Ολλανδία και φυσικά για τη φάση που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Αναλυτικά ο Μάριος Βρουσάι μίλησε: 

Για το πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα: Είναι πολύ σημαντικό. Κάναμε το επόμενο βήμα για το πρωτάθλημα, όπως ήταν και με τον ΟΦΗ. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε ως τελικούς για να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι ο τίτλος.

Για την εμφάνιση του: Είναι δύσκολο να βγάλεις κάτι σε μικρό χρονικό διάστημα. Επειδή είμαστε και φρέσκοι πρέπει να δείχνουμε κάτι. Αυτό προσπαθώ να κάνω είτε παίξω ένα λεπτό, είτε περισσότερα.

Για το σλάλομ του: Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί έπρεπε να τελειώσω τη φάση. Προσπάθησα να προκαλέσω φάση. Βρήκα χώρο και μπήκα στην περιοχή, αλλά θα ήμουν ικανοποιημένος αν την τελείωνα τη φάση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: