Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Σίφουνας ο Θρύλος "βούλιαξε" τον ΠΑΟΚ


Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είχε ένα εύκολο απόγευμα στο Ποσειδώνιο αφού διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 16-4, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Α1. Όπως στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Εθνικό, έτσι και σήμερα οι Πειραιώτες αξιοποίησαν την εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία δεχόμενοι μόλις 4 τέρματα και έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση.  
Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Χανς Ντάουμπε με τέσσερα τέρματα και ακολούθησαν ο Γενηδουνιάς με τρία, ενώ οι Κάκαρης, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ σκόραραν από δύο ο καθένας και οι Σκουμπάκης, Μουρίκης, Καπότσης με ένα. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο (3/4, 14:00) με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Το ξεκίνημα για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν εντυπωσιακό καθότι βρέθηκαν να είναι μπροστά στο σκορ με 8-0, για να κλείσουν το πρώτο μισό της αναμέτρησης μπροστά με 9-1, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία, το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν μπροστά στο σκορ ακόμη και με δέκα και δώδεκα γκολ διαφορά (11-1 στο 19ο λεπτό και 14-2 στο 22ο, 16-4 τελικό σκορ), ενώ στην τελευταία περίοδο έπαιξαν πιο χαλαρά.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-5, 2-5, 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Ντάουμπε 4, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης 1, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 2, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: