Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Στο... μικροσκόπιο τρεις παίκτες της Σεντ Ετιέν


Ούτε έναν... Ούτε δύο... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψη του τρεις ακραίους επιθετικούς της Σεντ Ετιέν. Ο λόγος για τους Ρομέν Χαμουμά, Ριάντ Μπουντεμπούζ (φωτογραφία) και Γουάμπι Κάζρι.

Ο Γάλλος επιθετικός Ρομέν Χαμουμά είναι 34 ετών γεννημένος στη Γαλλία, ενώ από τη σεζόν 2012-13 αγωνίζεται με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν. Καλύπτει και τις τρεις θέσεις της επίθεσης, κυρίως όμως αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ. Σε 22 εμφανίσεις φέτος έχει να επιδείξει 4 τέρματα και 1 ασίστ. Το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021

Άλλος ένας παίκτης των "στεφανουά" που έρχεται στο προσκήνιο για τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας, είναι ο Ριάντ Μπουντεμπούζ. Ο 31χρονος Αλγερινός έχει αγωνισθεί κυρίως στη Γαλλία, σε Μονπελιέ, Σοσό, Σεντ Ετιέν και Μπαστιά και έχει κάνει μια διετή στάση στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μπέτις (αγωνίσθηκε και ως δανεικός στη Θέλτα). Θα τον δούμε να αγωνίζεται κυρίως ως 10αρι, ωστόσο μπορεί να ανταπεξέλθει και στα 2 άκρα της επίθεσης. Το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2022, ενώ σε 14 εμφανίσεις φέτος έχει μόνο 1 ασίστ.

Ο τελευταίος της σχετικής λίστας, είναι ο Γουάμπι Κάζρι. Πρόκειται για τον 30χρονο Τυνήσιο σέντερ φορ της Σεντ Ετιέν, ο οποίος αγωνίζεται και ως αριστερό εξτρέμ και 10αρι. Όπως ο Μπουντεμπούζ, έτσι και ο Κάζρι έχει αγωνισθεί κυρίως σε συλλόγους της Γαλλίας, με εξαίρεση το 3ετες πέρασμα του (15/16 με 17/18) από την Αγγλία και τη Σάντερλαντ. Σε 15 εμφανίσεις έχει καταφέρει να σκοράρει 2 τέρματα, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: