Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Στην πόρτα της εξόδου Πέπε και Τιάγκο Σίλβα


Μια από τα ίδια. Ο Πέπε και ο Τιάγκο Σίλβα είναι δυο από τους πολλούς παίκτες που ήρθαν τα τελευταία χρόνια στον Θρύλο λόγω ατζέντηδων και δεν απέδωσαν απολύτως τίποτα με την "ερυθρόλευκη" παρά τις ευκαιρίες που παίρνουν διαρκώς... Οι δύο Πορτογάλοι χαφ πραγματοποιούν κανονικά την προετοιμασία αλλά δεν έχουν δείξει το παραμικρό για να πείσουν ότι αξίζουν να μείνουν στο ρόστερ της νέας σεζόν. 
Ειδικά ο Πέπε Ροντρίγκες για τον οποίο δαπανήθηκαν 3.500.000 ευρώ για την αγορά του από τη Γκιμαράες είναι σκέτη απογοήτευση και "φωνάζει" με την παρουσία του ότι μάλλον θέλει να γυρίσει στην Πορτογαλία ως δανεικός ή και με μεταγραφή. 
Ο 28χρονος Τιάγκο Σίλβα από την άλλη, δεν είναι ίδια περίπτωση καθώς ήρθε τσάμπα από το... ξαδερφάκι τη Νότιγχαμ όπου και εκεί ήταν μια αποτυχία, σίγουρα όμως και αυτός δεν πείθει ότι αξίζει να μείνει και αναζητείται φόρμουλα να πάει στο... καλό. Αμφότεροι θα έχουν μια δυο ακόμα ευκαιρίες στα εναπομείναντα φιλικά στην Αυστρία, όμως βάσει της μέχρι τώρα εικόνας τους, ουδείς συγκεντρώνει πιθανότητες παραμονής στο ρόστερ.
Ο Πέπε στον Ολυμπιακό έχει 13 επίσημους αγώνες με 1 ασίστ. Ο Τιάγκο Σίλβα έχει 21 ματς με 2 ασίστ στους Ερυθρόλευκους. Εφόσον αποχωρήσουν και οι δύο πάντως είναι δεδομένο ότι θα προκύψει μία ακόμα προσθήκη χαφ. Άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει ψαχτεί ξανά δυναμικά για τον Μπελχαντά που μπορεί και δεκάρι, όπως δεκάρι παίζει και ο Σίλβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: