Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

«Η ομάδα είναι δυνατή πνευματικά»


Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι με την οποία πήρε την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο ήταν ο Πιερ Κούντε. Ο Καμερουνέζος χαφ έχει κάνει αψεγάδιαστο παιχνίδι και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να φύγει με το διπλό από το Μπακού. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως είναι ικανοποιημένος που επέστρεψε στο Champions League. Αναλυτικά ο Πιερ Κούντε μίλησε:

Για την εμφάνιση του: Πραγματικά ήταν μία δύσκολη εβδομάδα με αρκετούς μη διαθέσιμους παίκτες. Όλοι προσπαθήσαμε πολύ και τρέξαμε πολύ για να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε αυτή τη διοργάνωση και ελπίζω να περάσουμε και τον επόμενο γύρο και στο τέλος να βρεθούμε στους ομίλους.

Για το τι να περιμένουμε από τον ίδιο: Είμαι σε φάση δουλειάς. Είμαι ικανοποιημένος που προκρίθηκε η ομάδα. Χρειάζονται τα ενενηντάλεπτα για να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου και να βελτιώνομαι.

Για το αν μπορεί να φτάσει στους ομίλους ο Ολυμπιακός: Δεν έχει σημασία πόσες είναι οι δυσκολίες. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι δυνατή πνευματικά. Όποιος είναι στον Ολυμπιακό βρίσκεται εδώ γιατί έχει ποιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: